Bøger.

...og e-bøger

Serier

Skal vi lege

 

“Skal vi lege” serien, er en serie til de helt små. Bøger med rim og remser der tager udgangspunkt i børns leg, både parallel og social leg.

Bøgerne viser, hvor let konflikter opstår, og hvordan de hurtigt kan blive til venskaber, når den sociale leg mestres.

Bogen giver rig mulighed for samtale med barnet, om det sjove og det svære i at lege med andre.

Fantasi og Vrøvl


Serien Fantasi og Vrøvl tager udgangspunkt i sprogets rytme og lyde. Igennem rim og rytme går vi på opdagelse i fantasiens verden. F.eks. Hvad sker der når sten får ben ? Eller hvordan føles det, når de andre synes man har så store sko, at man kan bo i dem. Der bliver introduceret enkelte nye ord, som f.eks. At spadsere, som giver anledning til snakke med børnene om andre ord, der betyder det samme.

Fantasi og Vrøvl er velegnet til børn fra 5 til 8 år. De mindre børn følger dog gerne med pga. Rimene og fordi de kan snakke om, hvad der sker i tegningerne.

Mormors Fantasifulde Have

 
Serien Mormors Fantasifulde have foregår i mormors kolonihave, hvor der altid sker en masse sjove og spændende ting. Der er rabarberblade så store, at man kan gemme sig under dem. Der er frugttræer, hvor man kan sidde og smovse dagen lang. Det bedste ved Den Fantasifulde Have er dog de mange historier, der lever i den. 
I Mormors Fantasifulde Have kan alting ske, – bare man bruger sin fantasi.
 

Kommer snart…

Køb dine bøger her

Hvis du ønsker bogen leveret hurtigt, kan du altid bestille den direkte hos mig, da jeg har fået trykt nogle, der er klar til levering. 

Nogle har også ønsket at jeg signerede deres eksemplar og det gør jeg selvfølgelig gerne, du skal bare skrive en kommentar i mailen, om hvem den skal signeres til. 

Skriv til: kontakt@miriamdrews.dk