Tilbageblik på livet før og nu

Livet har ikke altid været en dans på roser. I denne uge kan I læse i familie Journalen, hvordan min læge fik vendt situationen fra håbløshed til håb og drømme.

Fra depression til børnebogsforfatter. Det var min læge der fik mig til at se fremad, og opfordrede mig til at sætte mål for fremtiden. Nu er de første mål opnået, med udgivelsen af Fantasi og Vrøvl, Når sten får ben, og Pigen med de store sko. og

Lydbogen Da dovne Dorit fik Kuk. Husk du kan bestille alle bøgerne her, eller på https://www.saxo.com/dk/products/search?query=miriam+drews

Lige nu arbejder jeg på flere spændende projekter. Både til de mindste. Her er det vrøvle rim med fokus på sprog og lyde. Og til de større børn kommer der en serie om Filligrunkerne. Dem glæder jeg mig rigtig meget til at dele med jer. I får her lige et par billeder til at pirre nysgerrigheden.